Koelaanhanger verhuur in regio Twente

Bij Koelgroep Enter kunt u al een koelaanhanger huren vanaf €60,- per weekend. Wij hebben meerdere koelwagens te huur in verschillende groottes.

Dit varieert in koelaanhangwagens met een grootte van 1,2 m3 (40 kratten bier) tot 7,5 m3 (250 kratten bier) waarin allerlei soorten drank en voedsel kunnen worden opgeslagen.

Een snelle en handige oplossing om uw gewenste drankjes en voedsel koud te krijgen/houden voor een feest of partij.

In overleg is veel mogelijk.

Huren? Bel 0547-381212
Contact via Whatsapp? 0623006022

Koelgroep Enter verhuurmogelijkheden

Koelwagen

Koelaanhangwagens

Een koelaanhanger van Koelgroep Enter is de oplossing voor het koelen van dranken en voedsel. De koelwagen is de ideale oplossing voor feesten en partijen. Onze koelaanhangers zijn te huur in verschillende soorten en maten.

De koelwagens die te huur zijn bij Koelgroep Enter zijn eenvoudig koppelbaar, worden snel koud en zijn gemakkelijk te verplaatsen.

Koelaanhanger huren?

Meer informatie
Tapkar Koelgroep Enter

Buitentap

Een mooie handige buitentap van Koelgroep Enter is onmisbaar bij elk buitenfeest. Onze buitentap is voorzien van een professionele bierkoeler en spoelbak. Geschikt voor alle bieren en voor elk soort evenement in de regio Twente, Salland en Achterhoek.

We hebben onze buitentap gezien in vele variaties bij tal van themafeesten. Mede door de vorm en de stevigheid van onze buitentap is hij op elk feest een onmisbare, mooie en handige toevoeging.

Deze buitentap huren?

Meer informatie
Statafels

Statafels

Handig en onmisbaar bij elk feest en evenement. Onze stevige statafels zijn licht van gewicht en makkelijk uit te klappen.

De statafels van Koelgroep Enter zijn bij uitstek geschikt voor borrels, feesten en evenementen. Er zijn mensen die graag zitten, maar er zijn ook veel mensen die graag gezellig staan bij een feest, partij of evenement. Bij de stevige statafels van Koelgroep Enter kan gemakkelijk worden genoten van een hapje en een drankje.

Statafels huren?

Meer informatie
Koelkasten

Koelkasten

Voor het koelen van grote aantallen drank en voedsel adviseren wij het huren van onze koelkasten in combinatie met de koelaanhangers van Koelgroep Enter.

Onze grote koelkasten zorgen voor snelle koeling van dranken. Inhoud van een te huren koelkast is 360 liter en de temperatuur is regelbaar bij alle te huren koelkasten van Koelgroep Enter. Ook zit bij elke te huren koelkast standaard verlichting zodat ook in donkere plekken de dranken op een verantwoorde manier uit de koelkast kan worden gehaald.

Koelkast huren?

Meer informatie